vrijdag 11 maart 2011

Nieuw: Tuli Babydrager

De Tuli babydragers zijn geschikt voor baby's vanaf 7 kg tot peuters van 20 kg. Deze ergonomische draagzak is zo ontworpen dat hij voor zowel ouder als kind optimaal draagt. De body vormt zich mooi om de heupjes van je kindjes zodat deze perfect ondersteund worden.
Het gewicht wordt niet alleen verdeeld over de schouders maar ook opgevangen door de anatomische gevormde heupband waardoor je nog met gemak een zwaarder gewicht kan dragen.
De Tuli dragers hebben extra vulling bij de beenopeningen en bij de schouderbanden voor extra comfort wat dit een hele fijne drager maakt.
Met de Tuli draagzak kan je je kindje altijd dichtbij je dragen. Lekker op je buik maar als je kindje zwaarder wordt, kan je er ook mee op je rug dragen. De perfecte gewichtsverdeling maakt dragen voor beide een heerlijke comfortabele ervaring.

Op de heupband zit een klein zakje - perfect voor je sleutels of je telefoon.
De drager past alle maten, zowel kleine als grotere mensen. Dit model is ook uitermate geschikt voor grotere kindjes, de extra figuurnaden maken het zitje lekker ruim en de hoge body ondersteund het ruggetje extra hoog.

Bekijk alle modellen in onze webshop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten