vrijdag 11 maart 2011

Draagconsult

Een draagdoek ingewikkeld? Nee hoor, dat valt reuze mee, het knopen is voor iedereen te leren.
Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijk draagconsult. Ik leer je dan stap voor stap hoe je een draagdoek, ringsling of ergonomische drager kan gebruiken.
Of je nu op je buik, heup of rug wilt dragen.

Mijn naam is Esther Ringelenberg en ik heb de opleiding tot draagconsulent gevolgd bij de Duitse Trageschule®, daarnaast ben ik moeder van een dochter (2009) die al vanaf haar geboorte gedragen wordt. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Draagconsulenten. Het doel van deze vereniging is het bekend maken en het gebruik stimuleren van ergonomisch verantwoorde babydragers.
Als moeder weet ik zelf hoe fijn het dragen is en ik wil dit graag doorgeven aan andere ouders. Buiten het praktische en de extra voordelen voor je kindje is het ook gewoon erg fijn en gezellig. Ik zou als moeder niet zonder mijn draagdoek kunnen.

Consulten vinden plaats op ons adres in Ede (op loopafstand van station Ede-Wageningen).
We nemen samen de tijd om het knopen goed onder de knie te krijgen. We leggen de nadruk op de juiste houding en ondersteuning voor je kindje en de meest comfortabele draagwijze voor de ouder.
We oefenen eerst met een speciale draagpop die het gewicht heeft van een echte baby. Lukt dat goed dan oefenen we verder met je eigen kindje. Uiteindelijk ben je in staat om zelf je kindje op een veilige en comfortabele manier te knopen en dragen.

Er is keuze uit een aantal type consulten, lees meer op onze website. Hier kan je ook gelijk een consult boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten