woensdag 3 november 2010

Beco Gemini


Het nieuwste product van Beco Babycarrier is de Gemini. Deze drager is geschikt voor zowel buik-, rug-, als heupdragen.
Het innovatieve van deze drager is dat je het kruis kan versmallen voor pasgeborene en als je baby groter wordt kan je hem weer breder zetten om een optimaal gevormd zitje voor je kindje te maken.
Je kunt hem gebruiken vanaf 3,5 tot 16 kg.
Dit model heeft geen baby-inzet zoals de Beco Butterfly. Ook heeft de Gemini niet die extra stofbaan wat het rugdragen bij de Beco Butterfly zo makkelijk maakt. Rugdragen vraagt met de Gemini dus wat meer oefening.
Ook kan je met dit model de drager met kindje en al niet doorgeven, dit kan wel met de Butterfly omdat je je kindje daarbij eerst in de drager vastmaakt..
Met de Gemini kan je heupdragen, met de Beco Butterfly niet.
En je hebt met dit model ook de mogelijkheid om de schouderbanden gekruist te dragen wat vooral fijn is bij het buikdragen.
De Gemini heeft geen losse hoofdsteun maar de hoofdsteun zit al aan het lijfje vast, je kan deze omhoog vouwen en met touwtjes aan de schouderbanden bevestigen.
Voor de geoefende drager zal de Gemini wat sneller in gebruik zijn omdat je je kindje niet in het harnasje vast hoeft te maken. Met rugdragen is dat een stuk sneller.

Vind je het wat eng om je kindje alleen op je rug te krijgen dan raad ik de Beco Butterfly aan.
Wat ontvang je bij je order:
  • Hoofdsteun die je naar believe omhoog of omlaag kan klappen.
  • Het kruis van de drager is verstelbaar
  • Engelstalige handleiding.

Leverbaar in de modellen:
Paige
Lucas:

Natalie:

Espresso:
 Metro Black:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten